søndag 3. januar 2010

Godt Nyttår!


Jada, vet at vi allerede er 3 dager inne i det nye året, men et nyttårsønske er et nyttårsønske.

Det nye året feiret vi hjemme på Tjøtta hos mamma og pappa, hvor det som vanlig regnet mat og snødde drikke. Begrensning er et ord som ikke finnes i mammas ordbok, hehe! Aketur på 1 Nyttårsdag sammen med svigerinne, mamma, to søte tantebarn og selvsagt verdens deiligste eplekinnede snuppetroll! Deilig med snø og solgløtt samtidig, blir vel enda en stund før sola kommer ordentlig hit.


Snuppa og jeg driver å kappspiser siste rest av pepperkakene, i morgen venter atter et nytt og bedre liv..... Har meldt meg på Xtragavanza i regi av Friskhuset, et kostholdskurs som faktisk varer et helt år! Så får vi se da om det er en lettere utgave som sitter her til neste nyttår.


Snuppa gleder seg forøvrig stort til å komme i barnehagen igjen og har null forståelse for planleggingsdager, hehe! Gubben skal heldigvis ta fri i morgen sånn at jeg får sove etter nattevakta. Jeg må bare si at Barnehagen er et glimrende sted for sånne aktive snuppetroll, hun gleder seg hver dag til å dra dit, og har som regel masse å fortelle når hun kommer hjem igjen.

2 kommentarer:

  1. Godt nytt år til dere! Mamma har gått på dette kurset, og med hjelp av det, og mye turgåing og sykling i tillegg har hun gått ned 30 kg! Lykke til iallefall:)

    SvarSlett
  2. Godt nytt år!
    Lykke til på kurset :)

    SvarSlett

Vær velkommen til å legge igjen et lite spor fra deg!