søndag 30. mai 2010

Tur på Mjelle med reisende Karius!

Snuppa og meg har hatt en flott dag sammen med ei venninne og hennes to søte små. Overskyet og 10 grader, men likevel herlig! Vi voksne overestimerte skrittlengden til de damene på 3 og 3,5 år, så vi kom oss ikke helt ut til Mjelle, men det gjorde ikke noe. Ungene fikk lekt masse i sanden og vi voksne fikk skravla litt, spist Bixit og sjokolade.

Reisende Karius var også med! I blogglista mi har jeg Yarn Harlot, en herlig dame i Canada som lever av å strikke og å forfatte bøker om strikking. Når hun reiser rundt for å promotere bøkene sine, har hun alltid med seg et sokkeprosjekt som blir tatt bilde av sammen med severdigheter og kjente og ukjente personer hun møter på sin ferd. Derfor fant jeg ut at skjerfet Karius også burde bli bereist og kjent med verden, elller ihvertfall Bodø og omegn.Skulle gjerne delt flere bilder enn disse fra turen i dag, men venninnen er ikke spesielt glad i bilder av barna sine på internett og det respekterer jeg fullt ut.

2 kommentarer:

  1. Herlige Mjelle:-) Har ikke vært der, bare hørt sangen til Terje Nilsen et uttall ganger.
    Reisende strikketøy er noe jeg kjenner til, det er alltid pinner og garn med når jeg er noen plass:-) Slik skal det være for oss strikkefrelste:-)
    Har ikke besøkt deg før, men veldig koselig blogg du har! Legger deg til i bloggrollen min, jeg:-)

    SvarSlett

Vær velkommen til å legge igjen et lite spor fra deg!