fredag 8. mai 2009

HusmortakterI dag har jeg vært ordentlig husmor, vaska badet og resten av huset, pusset vinduer innvendig og utvendig, og skiftet på alle senger. Deilig med blanke vinduer, så lenge det varer med et lite snuppetroll i huset. Snuppetrollet er forøvrig i meeeget avslappet positur etter en aktiv dag i barnehagen, snorker som en søt liten gris, hehe! Når hun har våknet og er i humør skal vi rusle på butikken og kjøpe skinkeost og appelsiner. Fikk en oppskrift på havreboller av Libradamen og de var veldig gode med skinkeost og appelsin på, så det tenkte jeg å servere når mamma kommer.
Innimellom vaskinga har jeg surfet litt og datt innom Kari Jaquessons blogg, virker som en veldig koselig dame med masse gode råd om slanking og trening, anbefales! I tillegg har jeg husket på å henge opp flagget i dag! For dere som ikke akkurat husker hva som er så spesielt med denne dagen, så er det frigjøringdagen, dagen da tyskerne kapitulerte og forlot Norge i 1945! En dag som er verdt å minnes, denne bloggen kunne faktisk vært skrevet på tysk hadde det ikke vært for denne dagen. Gratulerer med dagen, alle lesere, og en strålende helg ønskes!

3 kommentarer:

  1. Så deilig å ha gullende rent hus til helgen, flinke Mourie. =o) Havreboller hørtes godt ut. Legge ut oppskriften kanskje?

    SvarSlett
  2. Jupp, må jo ha det rent når mamma kommer, hehe! Skal se om jeg får lagt ut oppskrift i løpet av morgendagen

    SvarSlett
  3. Mer som jeg bare snubler over deg overalt på nettet for tiden :P

    SvarSlett

Vær velkommen til å legge igjen et lite spor fra deg!