torsdag 14. mai 2009

Jeg flyter på en rosa sky for tida!


En god slum ekstra i lønningsposen denne måneden, så nå er jeg endelig blitt blond igjen! Ute stråler sola og hælen er så pass bra at jeg skal prøve meg en tur på fjellet med gåstavene mine. Snuppa sover nå stortsett hver eneste natt uten et kny, ergo er jeg bestandig uthvilt om morgenen. 17 Maiantrekket har jeg allerede funnet uten problemer, fant et skjørt i skapet som jeg aldri har brukt, men nå har jeg funnet rette toppen, så da er det i boks. Igår kom to av kollegaene mine og fortalte at de satte stor pris på meg og at jeg var en hyggelig og trivelig person å være sammen med, sånt varmer! Jeg fikk sjekket masse blodprøver, BT og EKG igår, og alt var flott, hadde perfekte kolesterolverdier og er faktisk i veldig god form til tross for hva vekta sier. Det virker som jeg er inne på en god bølge for tida, og det er herlig! Men nå skal jeg ut i sola og nyte vårlufta, bilder kommer!

Da har jeg hatt meg en drøy times stavgang ute i det deilige været. Gikk opp 2/3 av Keiservarden, men da begynte hælen å murre litt så det var best å snu. Likevel, en herlig tur!

2 kommentarer:

  1. For et strålende positivt og koselig innlegg å lese! Gode bølger må nytes til det fulle, sug inn god luft og ta til deg fine ord fra kollegaer! Klem

    SvarSlett
  2. Hørtes ut som en deilig dag! =o)

    SvarSlett

Vær velkommen til å legge igjen et lite spor fra deg!