onsdag 25. februar 2009

Årnsdag!

Nok en dag med rydding og støvtørke på jobb, men det er nu greit. Sjefen min vil ha samarbeidsmøte med NAV og Aktivt arbeidsliv neste uke for å diskutere hva vi skal gjøre med meg og foten min, litt skummelt, men jeg har nå gjort alt jeg har fått beskjed om fra lege og fysio. Har hele tiden hatt en åpen dialog med sjefen min og hun skjønner heldigvis at jeg ikke er arbeidssky, men vil tilbake i jobb så snart som mulig.
Ellers så har vi vært på en meeget forsinket 2-årskontroll med snuppa på helsestasjonen, håpløst! Først prøvde vi oss på høyde og vekt men det ville ikke snuppa ha noe av. Deretter bar det inn til legen som lyste i øyne og ører og lyttet på brystet hennes. Så var det helsesøsters tur som prøvde å få snuppa til å prate og mate en bamse. Ikke Fanden! Snuppa var da sånn passe trøtt, sur og forbannet og ikke i det minste interessert i å samarbeide, og kjørte sitt eget løp, hehe! Så prata helsesøster litt om språkutvikling, motorikk og sikring av hjemmet, men hun prata jo sånn rundt grøten at jeg hadde vansker med å forstå hva hun mente. Gubben var også med og han fadet totalt ut, han ante ikke hva dama hadde snakket om... Med andre ord et givende besøk, NOT! Stoler heller på min egen magefølelse, den stemmer som regel best.

1 kommentar:

  1. Haha. Sånne kontroller går sjelden som planlagt. Vår tuppe låste seg inne på et kontor - hun hadde hørt feil og trodde det var lekebesøk, ikke lege. Det tok litt tid å få henne ut gitt.

    SvarSlett

Vær velkommen til å legge igjen et lite spor fra deg!