mandag 9. februar 2009

Jeg har fått pakke!Som noen av dere kanskje fikk med seg var jeg besøkende nr 10000 på bloggen I just had to tell you so.... I dag dumpet en flott premie ned i postkassa mi! Lekkert innpakket i silkepapir og koselig kort. Inni pakken lå det flotte servietter (og jeg som ikke hadde en eneste serviett igjen i huset!), deilig Rooibos Blåbærdrøm-te og en nydelig romantisk gipsramme! Må få tatt en svart-hvitt bilde av snuppa snarest sånn at rammen kan tas i bruk.. Tusen takk, Astrid, you made my day!!


2 kommentarer:

  1. HEHEHE - lurte du ikke litt på teksten på det kortet der? :) Ser at min mann har sendt feil pakke til feil person, men no worries - det var bare kortet som var bittelitt forskjellig. Godings er nemlig min venninne Goda (in real life også), og hun gikk fra dør til dør hos kollegaene sine for å få de til å gå inn på bloggen min og til slutt havne på 10.000.

    Men ellers, godt du likte pakken :) Jeg skal få Goda til å legge ut ditt kort på sin blogg, så får du sett hva jeg egentlig skrev til deg :) Ha en fortsatt fin dag!!!

    SvarSlett
  2. Kniiiis, nei, la egentlig ikke merke til det. Tenkte kollegaer som i blogg-kollegaer, og at godings kanskje var noe svenskt uttrykk? Ingen skade skjedd! Fin dag til deg også!

    SvarSlett

Vær velkommen til å legge igjen et lite spor fra deg!